قطره های سیب پرادویه

به گزارش آسمان فارس، این شیرینی همانند شیرینی کشمشی است اما طعم اصلی آن را سیب تشکیل داده است.

قطره های سیب پرادویه
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه کره آب شده
  • 2/3 پیمانه شکر
  • 2/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری جوزهندی
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
  • یک عدد تخم مرغ درشت
  • ¼ پیمانه آب سیب
  • دو پیمانه آرد کامل
  • یک پیمانه گردوی خرد شده
  • یک پیمانه سیب پوست کنده و خرد شده

برای روکش خامه ای سیب

  • 4 پیمانه پودر قند
  • ¼ پیمانه کره آب شده
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سیب

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت میانه هم زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

2- شکر سفید، شکر قهوه ای، دارچین، جوش شیرین، جوزهندی و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ . آب سیب را اضافه کنید. تا حدی که می توانید با دستگاه هم زن مخلوط کنید آرد اضافه کنید. سپس بقیه آرد را بریزید و با یاری قاشق چوبی هم بزنید. در آخر نیز سیب و گردو را اضافه کنید.

3- با قاشق یک قطره بزرگ از خمیر را روی سینی فر بریزید و در فاصله 5 سانتی متری قطره های بعدی را به همین ترتیب بریزید. فاصله را رعایت کنید زیرا در طول پخت خمیر باز می گردد.

4- سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. پس از سرد شدن، روی آنها خامه سیب را بریزید و سرو کنید.

5- برای تهیه خامه سیب، در یک کاسه میانه، پودر شکر، کره، وانیل و آب سیب را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 140
  • چربی: 6 گرم
  • کلسترول: 14 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • سدیم: 49 میلی گرم
  • پتاسیم: 34 میلی گرم
  • کلسیم: 10 میلی گرم
  • آهن: 0 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: asemanfars.ir شناسه مطلب: 2046

به "قطره های سیب پرادویه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قطره های سیب پرادویه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید