دستور پخت 9 کوکی دلچسب و داغ در خانه
به گزارش آسمان فارس، در این روزهای در خانه ماندن یکی از تفریح ها می تواند آشپزی های جدید و خارج از عادت باشد. حالا اگر این تجربه به طعم های خوش مزه برسد، خاطره خوبی برای دیگران و شما می گردد که انگیزه بیشتری به شما برای آشپزی های جدید می دهد. خبرنگاران زندگی در این روزهای خانه نشینی به یاری آمده تا اگر دل تان برای کوکی های داغ کافه ها تنگ شده است در خانه دست به کار شوید و طعم های خوش مزه را تحت هیچ شرایطی از دست ندهید. در ادامه ما 9 دستور پخت از خوشمزه ترین کوکی ها را برای شما گرد آوری نموده ایم.
جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
1. کوکی کاکائویی نرم
مواد لازم:
- کره نرم شده در دمای محیط: یک پیمانه
- شکر سفید: یک دوم پیمانه
- شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ عظیم: 2 عدد
- وانیل: 2 قاشق چای خوری
- آرد سفید: 2 و یک چهارم پیمانه
- بیکینک پودر: 1 و دو و نیم قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم پیمانه
- چیپس شکلات: 2 پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
داخل یک کاسه عظیم، کره و شکر سفید و قهوه ای را خوب بزنید تا نرم و یک دست گردد. تخم مرغ ها را یکی یکی و سپس وانیل را اضافه کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست گردد. 2 پیمانه چیپس شکلات را اضافه نموده و با لیسک هم بزنید. سپس آنها را از طریق اسکوپ یا دست به صورت گرد گرد روی کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. می توانید برای زیباتر شدن روی آنها چیپس کاکائو بریزید و سینی را در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس کوکی ها را به فر منتقل کنید و بگذارید 12 الی 14 دقیقه بماند تا حاشیه کوکی ها به رنگ طلایی شوند.
2. کوکی زنجبیلی
مواد لازم:
- آرد: 300 گرم
- کاکائو: 10 گرم پودر
- شکر: 100 گرم
- شکر قهوه ای: 120 گرم
- کره: 150 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- بیکینک پودر: 2 قاشق چای خوری
- زنجبیل: 2 قاشق چای خوری
- نمک: 1 چهارم پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
برای تهیه کوکی زنجبیلی، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد هم دما شوند. آرد، بیکینک پودر، نمک، پودر کاکائو و زنجبیل را با هم مخلوط و الک می کنیم. کره نرم شده، شکر سفید و قهوه ای را با هم مخلوط می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا تغییر رنگ دهد. سپس مواد الک شده را آرام آرام اضافه می کنم. حالا تخم مرغ ها را اضافه نموده و هم می زنم. خمیر به دست آمده را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را روشن می کنیم تا گرم گردد و کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم. از خمیر کوکی به اندازه یک قاشق چای خوری برداشته با کف دست گوله می کنیم و با فاصله در سینی می چینیم. بعد از 15 تا 20 دقیقه کوکی ها را از فر خارج نموده و اجازه دهید تا خشک شوند سپس سرو کنید.
3. کوکی بادام زمینی
مواد لازم:
- کره: 60 گرم
- کره بادام زمینی: 60 گرم
- شکر سفید: 50 گرم
- شکر قهوه ای: 35 گرم
- تخم مرغ کوچک: 2 عدد
- شیر: 1 لیتر
- وانیل : 1 قاشق سوپ خوری
- آرد: 120 گرم
- بیکینگ پودر: یک دوم پیمانه
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
کره و کره بادام زمینی، شکر سفید و شکر قهوه ای را چند دقیقه بهم بزنید تا سبک و کرمی شوند. تخم مرغ، وانیل و شیر را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد، نمک و بکینگ پودر 3 بار الک شده را اضافه و مخلوط کنید. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارید در دست گرد کنید و در شکر بغلطانید و درون سینی فر بچینید. سینی را حدود 15 دقیقه در فر (از قبل گرم شده) با دمای 170 درجه قرار دهید(زمان پخت با توجه به اندازه کوکی ممکن است چند دقیقه کمتر یا بیشتر باشد).بعد از خنک شدن از سینی جدا نموده و سرو کنید.
4. کوکی هویج
مواد لازم:
کره: 1 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ: 1 عدد
بیکینک پودر: 2 قاشق چای خوری
نمک: 1 دوم قاشق چای خوری
هویج رنده شده: 1 چهارم پیمانه
آرد: 2 سوم پیمانه
پودر دارچین: 1 دوم پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
ﻣﻮﺍﺩ ﺭا ﺑﯿﺮﻭﻥ می گذاریم تا هم دما شوند. فر را از قبل روشن نموده تا گرم گردد. ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﺭﻭ ﮐﺎﻏﺬ روغنی می اندازیم. ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭا ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻟﮏ می کنیم. ﻧﻤﮏ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ را ﻣﺨﻠﻮﻁ می کنیم. ﮐﺮﻩ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭا ﺧﻭﺏ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﻭ ﺳﺒﮏ گردد. ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭا ﻫﻢ می ریزیم ﻣﺨﻠﻮﻁ می کنیم. ﺣﺎﻻ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺁﺭﺩ ﻭ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭا ﮐﻢ ﮐﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻨﺎﻭﺏ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﻣﻮﺍﺩ ﺭا ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ (ﺧﻤﯿﺮ ﺳﻔﺘﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺷﺖ). ﺍﺯ خمیر به اندازه گردو ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺗﻮﯼ ﺳﯿﻨﯽ با کاغذ روغنی ﻣﯽﭼﯿﻨﯿﻢ. به مدت 15 الی 20 دقیقه بعد از فر خارج می کنیم.
5. کوکی ردولوت
مواد لازم:
- کره: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
- شکر سفید: یک دوم پیمانه
- آرد: یک و یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
- وانیل: یک قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
- رنگ قرمز خوراکی: 2 تا 3 قطره
طرز تهیه و دستور پخت:
اول فر را در درجه 180 تنظیم و گرم کنید. کره نرم، شکر قهوه ای و شکر سفید را باهمزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند. تخم مرغ، وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مجدد 2 الی 3 دقیقه هم بزنید و بعد هم آرد، پودر کاکائو وبکینگ پودر را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد کوکی ها را بردارید و کف دستتان صاف کنید سپس روی کاغذ روغنی روی سینی در فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه بعد خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.
6. کوکی شکلاتی مغزدار
مواد لازم:
- آرد: یک و نیم پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- روغن مایع: یک دوم پیمانه
- ماست: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- وانیل: 1 قاشق مربا خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: یک یا دو قاشق
- نوتلا: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت:
آرد، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شوند.
روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را دو قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. صفحات دستگاه ساندویچ ساز را با برس چرب کنید و برای 8 دقیقه دستگاه را گرم کنید. سپس داخل هر خانه دستگاه یک قاشق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز یک قاشق نوتلا قرار دهید و دوباره یک قاشق از مواد روی آن بریزید و صاف کنید. درب دستگاه را بسته و برای 5 تا 6 دقیقه اجازه دهید بپزند.سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.
7. کوکی با طعم هل
- آرد: 100 گرم
- آرد سمولینا: 100 گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- پودر هل: 1 قاشق چایخوری
- پودر شکر: 50 گرم
- کره: 100 گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک دست گردد، در کاسه ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط نموده و به مواد فوق اضافه نموده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل تعیین بر روی سینی فر می گذاریم، سینی را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک گردد و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
در این باره بخوانید:
طرز تهیه کرپ برای صبحانه؛ متفاوت و هیجان انگیز
طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی؛ طعمی که فراموش تان نمی گردد
8. کوکی دو رنگ
مواد لازم:
- آرد: یک و یک دوم پیمانه
- کره: یک دوم پیمانه
- شکر: دو سوم پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: یک دوم چای خوری
- چیپس شکلات: یک سوم پیمانه
- نمک: یک دوم چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
خمیر اول: ابتدا در یک کاسه کره، شکر، را با سرعت متوسط همزن برقی 3 الی 4 دقیقه مخلوط می کنیم و در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با سرعت متوسط، 3 دقیقه هم می زنیم. سپس دو ترکیب را باهم مخلوط می کنیم و به آرامی آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه که کامل مخلوط گردد. چیپس شکلات را به آن اضافه می کنیم سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت 20 دقیقه درون یخچال می گذاریم.
خمیر دوم: یک ظرف کره، شکر، را با سرعت متوسط همزن برقی 3 الی 4 دقیقه مخلوط می کنیم و در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با سرعت متوسط، 3 دقیقه هم می زنیم. سپس دو ترکیب را باهم مخلوط می کنیم و به آرامی آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا کامل مخلوط گردد.چیپس شکلات را به آن اضافه میکنیم سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت 20 دقیقه درون یخچال می گذاریم.
اندازه یک قاشق غذاخوری خمیر برمی داریم و به شکل توپ در می آوریم در صورتی که خمیر به دستتان می چسبد می توانید با روغن دست ها را چرب کنید. دو توپ خمیری را باهم ترکیب می کنیم و با کف دو دست آن را به شکل کوکی در می آوریم. کاغذ روغنی را داخل سینی فر قرار داده و سپس کوکی ها را با فاصله از هم روی سینی می گذاریم و سینی را به مدت 15 دقیقه درون فر می گذاریم. از دقیقه 10 به بعد کوکی ها را تست کنید تا آنها نسوزد و برای اینکه روی آنها برشته گردد می توانید 2 دقیقه مانده به اتمام زمان پخت قسمت گریل فر را روشن کنید.
9. کوکی کشمشی
مواد لازم:
- شکر: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- روغن مایع: یک سوم پیمانه
- وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
- کشمش بی دانه: یک سوم پیمانه
- آرد سفید: یک پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
تخم مرغ، روغن، شکر، وانیل را با همزن دستی، با سرعت یا با همزن برقی حدود 2 الی 3 دقیقه بزنید. کشمش را اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و به مایه کشمشی اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در این مرحله اگه خمیر شل بود، میزان آرد را تا دو الی سه قاشق می توانید بیشتر بریزید. فر را روشن کنید. کف سینی کاغذ روغنی بگذارید. بهتر است سینی سیاه رنگ نباشد که ته شیرینی ها زود نسوزد. از خمیر کوکی، به اندازه گردو بردارید، بگذارید روی کاغذ روغنی و با انگشت پهن کنید. کوکی ها را با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید. در فر با درجه 180 به مدت 15 الی 20 بگذارید تا بپزند. سپس بگذارید تا سرد گردد سپس سرو کنید.
منبع: ریدرز دایجست، تیست آو هوم
منبع: ایرنا زندگی