غذا میل کنید در کشور شیلی با طعم غذاهای اسپانیایی،آلمانی،فرانسوی و ایتالیایی!، تصاویر
به گزارش آسمان فارس، غذایی که امروزه در شیلی طبخ می گردد تحت تاثیر آشپزی اسپانیایی و فرهنگ بومی شیلی است اما تاثیراتی از آلمان ، فرانسه و ایتالیا را هم می توان در آن یافت.
برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با کارگزار تور ایتالیا همراه شوید و از شهرهای زیبای رم، فلورانس و ونیز شهر روی آب دیدن کنید و بنای کولوسئوم را ببینید.
به گزارش خبرنگاران دستورالعمل های غذایی در شیلی برای ایجاد گستره ای از طعم ها بسیار قابل توجه است.
در شیلی همانطور که از شمال به جنوب می روید مدام عطر و طعم ها تغییر پیدا می نمایند.
در ادامه تعدادی غذا از کشور شیلی را به شما معرفی می کنیم.
نان بخش جدایی ناپذیر از هویت آشپزی شیلی است و اغلب تازه و روزانه پخته و استفاده می شوند اما محبوب ترین آنها نان ماراکوئتا که برشی آن را به 4 قسمت تقسیم نموده و با تخم مرغ و آواکادو خورده می گردد.
باربکیو و گوشت کبابی عضو ثابت مهمانی ها در شیلی است.
سویچه یک غذای دریایی معروف که ماهی تازه خام در آب لیمو با انواع فلفل و پیاز کمی حرارت می بیند البته نه به اندازه پخته شدن کامل و سپس با کاهو و پوره سیب زمینی ،ذرت و آواکادو سِرو می گردد.
سوپ کازوئلا چیزی شبیه به سوپ نودل مرغ است که با گوشت مرغ یا گاو و آب سبزیجات و گاهی برنج پخته می گردد.
کورانتو آ هویو غذای سنتی شامل غذاهای دریایی ، گوشت ، سیب زمینی ،سوسیس، صدف و سبزیجات که در یک سوراخ یک متر و نیمی که با سنگ پوشیده شده و مملو از آتش قرمز است طبخ می گردد.
سوپایپیلا نان های ساده که از خمیر متشکل از آرد ، نمک ، کره و کدوتنبل که در روغن فراوان سرخ شده و با کچاب و خردل خورده می گردد.
موته کن هوسیلو نوشیدنی سنتی شیلی که از هلو ، شکر یا عسل ، آب ، دارچین و گندم تهیه می گردد و نوشیدنی محبوب روزهای تابستان است.
پوروتوس گرانادوس یک غذای سنتی که با لوبیای تازه خیس خورده از قبل،ذرت ،کدوتنبل ،سیر و پیاز و گوجه ،ریحان و پونه تهیه می گردد.
منبع: توریسم آنلاین