طرز تهیه شیرینی بهشتی

به گزارش آسمان فارس، شیرینی بهشتی شیرینی نرم و لطیف و از خانواده شیرینی های خشک است که در طعم و رنگ های مختلف تهیه می شود.

طرز تهیه شیرینی بهشتی

بسکمک از بانوان و علاقه مندان به آشپزی ترجیح می دهند شیرینی پذیرایی را در خانه تهیه کنند. از جمله پر طرفدارترین شیرینی های سنتی که می توان آن را به عنوان میان وعده سرو کرد شیرینی بهشتی است. در بخش آشپزی خبرنگاران با طرز تهیه شیرینی بهشتی همراه باشید.

مواد لازم

  • آرد سفید 200 گرم
  • پودر قند 100 گرم
  • روغن جامد 100 گرم
  • روغن مایع 25 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری،
  • زعفران دم کرده 2 قاشق مرباخوری
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی بهشتی

  • ابتدا اجازه دهید روغن جامد در هوای محیط نرم شود. سپس پودر قند را که از قبل الک کرده اید به آن اضافه کرده و با کمک همزن هم بزنید.
  • پس از آنکه مخلوط یک دست و یکنواخت شد، وانیل را اضافه کرده و مجددا مواد را هم بزنید.
  • سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با هر مرحله اضافه کردن آرد مواد را هم بزنید تا گلوله نشود.
  • پس از اضافه کردن تمام آرد و خمیر شدن مواد، روغن مایع را به خمیر اضافه کرده و آن را کمی ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجم شود.
  • خمیر را به دو نیم تقسیم کرده نیمی از خمیر را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید و نیمی دیگر را سفید بگذارید.
  • مواد را داخل قیف ریخته و با کمک ماسوره ساده یا قیفی روی کاغذ روغنی با فاصله از هم شکوفه بزنید.
  • وقتی سینی آماده شد آن را داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده اید بگذارید و اجازه دهید تا برای 10 تا 12 دقیقه شیرینی ها بپزند. قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر می توانید آن ها را با پودر پسته تزیین کنید.
  • در پخت شیرینی بهشتی توجه داشته باشید وقتی شیرینی ها را از فر در می آورید هنوز کمی نرم است و باید اجازه بدهید تا بعد از سرد شدن خودشان را بگیرند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی های سنتی طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 5 آذر 1399 بروزرسانی: 5 آذر 1399 گردآورنده: asemanfars.ir شناسه مطلب: 1273

به "طرز تهیه شیرینی بهشتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی بهشتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید