میوه خشک این ویتامین ها را ندارد ، فواید میوه خشک

به گزارش آسمان فارس، میوه ها و تنقلات خشک شده به راحتی قابل نگهداری و خوردن هستند. اما سوال مهم اینجاست که در روند خشک کردن کدام ویتامین ها از بین می روند؟

میوه خشک این ویتامین ها را ندارد ، فواید میوه خشک

به گزارش خبرنگاران، به عقیده کارشناسان در فرایند خشک کردن میوه و تنقلات ویتامین های A و C از بین می روند. از سوی دیگر با کوچک شدن حجم، کالری آن افزایش یافته ولی به علت سایر مزایایی که دارد، قابل چشم پوشی نیستند.

کشمش

کشمش یکی از معروف ترین میوه های خشک شده است که درواقع انگور خشک است.

سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به محافظت از سلول ها یاری می نماید. بعلاوه منبع خوبی از فیبر، آهن و پتاسیم است.

در طول خشک شدن، انگور آب خود را از دست می دهد اما قند و کالری آن باقی می ماند.

تقریبا هر 60 دانه کشمش 17 گرم قند دارد.

زردآلو

زردآلو خشک از نظر مواد مغذی بیشتر از زردآلوی تازه است.

5 الی 6 زردآلوی خشک چهار برابر فیبر بیشتری نسبت به تازه آن دارد.

به کاهش خطر حملات قلبی، دیابت و سرطان یاری می نماید و منبع پتاسیم، آهن و کلسیم است.

آلو خشک

ویتامین K، آهن و فیبر داشته ولی کالری و قند بالایی دارد. ضد یبوست نیز هست.

توت خشک

شکر و کالری در توت خشک بالاست اما فیبر و آهن و پتاسیم خود را حفظ می نماید. زغال اخته نیز آنتی اکسیدان بالایی دارد اما وقتی خشک می گردد نیمی از خاصیت خود را از دست می دهد.

لازم به ذکر است از کلم بروکلی گرفته تا کدو حلوایی و سبزیجات را می توان خشک کرد و در سوپ استفاده کرد اما یادمان باشد اغلب ویتامین A و C خود را در فرایند خشک کردن از دست می دهند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 مهر 1401 بروزرسانی: 6 مهر 1401 گردآورنده: asemanfars.ir شناسه مطلب: 2075

به "میوه خشک این ویتامین ها را ندارد ، فواید میوه خشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میوه خشک این ویتامین ها را ندارد ، فواید میوه خشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید