طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ترد و مقوی

به گزارش آسمان فارس، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی آشنا کنیم.

طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ترد و مقوی

مواد لازم:

2 فنجان اسفناج تازه (برگ های بزرگ و سالم را انتخاب کنید)

مقدار اندکی روغن زیتون فرا بکر

ادویه ایتالیایی

نمک

طرز تهیه

دمای فر را به 160 درجه سانتی گراد برسانید.

اسفناج را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید.

چند قطره روغن زیتون روی آن بریزید و با دست، برگ های اسفناج را کاملا به روغن آغشته کنید.

روغن بیش از اندازه به اسفناج نزنید، زیرا باعث می شود برگ های اسفناج داخل فر به اندازه مطلوب ترد نشوند.

روی برگ ها مقداری نمک و ادویه ایتالیایی بریزید.

تکه ای از اسفناج را بچشید تا مطمئن شوید به اندازه کافی ادویه به آن اضافه کرده اید (البته نباید بیش از اندازه ادویه نیز به کار ببرید).

اسفناج ها را در یک لایه روی سینی فر بچینید (برگ ها نباید روی هم قرار بگیرند). پیش از آن، روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید یا کف آن را کمی چرب کنید.

اسفناج ها را به مدت 8 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از 8 دقیقه، اسفناج ها را بررسی کنید، اگر به اندازه کافی ترد نشده بودند، می توانید آن ها را چند دقیقه بیش تر داخل فر قرار دهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 21 بهمن 1399 بروزرسانی: 21 بهمن 1399 گردآورنده: asemanfars.ir شناسه مطلب: 1417

به "طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ترد و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ترد و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید