طرز تهیه فالوده هندوانه خوشمزه به 3 روش ساده و قالبی
به گزارش آسمان فارس، فالوده هندوانه به خصوص برای افرادی که طبع گرمی دارند، شبیه درست مثل یک معجزه عمل می کند. یک فوق العاده خنک و خوشمزه که مثل می تواند بدنتان را از درون خنک کند و حرارت بدن را کاهش دهد. طرز تهیه فالوده هندوانه بسیار راحت است و به روش های متفاوتی آماده می شود. اگر دوست دارید درست کردن فالوده هندوانه خانگی را به چند روش مختلف یاد بگیرید و در گرمای تابستان با یک دسر بی نظیر از مهمان هایتان پذیرایی کنید، بهتر است در این مقاله از سرویس در با ما همراه باشید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد روش تهیه فالوده هندوانه پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه فالوده هندوانه قالبی
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه با فالوده رشته ای
- هندوانه خرد شده: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
- شکر: 100 گرم
- فالوده رشته ای آماده: 500 گرم
- پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
- عرق نسترن یا آب: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
مراحل طرز تهیه فالوده هندوانه قالبی
اگر دوست دارید یک دسر تابستانی فوق العاده خوشمزه و خاص آماده کنید، پیشنهاد ما این است که این فالوده ترکیبی هندوانه را امتحان کنید. این فالوده هندوانه مثل رشته دارد و به دلیل وجود ژلاتین به صورت قالبی و مجلسی سرو می شود. در ادامه می توانید با طریقه درست کردن فالوده هندوانه با فالوده رشته ای آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن ژله برای فالوده هندوانه
در اولین مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه باید ژله را آماده کنید. برای این کار باید آب یا عرق نسترن را در ظرفی بریزید. پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید و ژلاتین را هم بزنید تا کاملاً در آب یا عرق نسترن حل شود. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
مرحله دوم؛ میکس کردن هندوانه برای فالوده
در این مرحله باید هندوانه را نصف کنید و پوست و دانه های آن را جدا کنید. سپس هندوانه را خرد کنید و آن را در مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید هندوانه کاملاً میکس شود.
مرحله سوم؛ رد کردن هندوانه از صافی
بعد از میکس کردن هندوانه، در این مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه باید هندوانه میکس شده را از صافی رد کنید تا کاملاً یکدست شود.
مرحله چهارم؛ اضافه کردن شکر به هندوانه
در این مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه خانگی با فالوده رشته ای باید شکر را به هندوانه میکس شده اضافه کنید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملاً در هندوانه حل شود.
مرحله پنجم؛ ترکیب کردن مواد فالوده هندوانه
در این مرحله ژلاتینی را که از قبل آماده کرده بودید، با فالوده آب شده و ترکیب هندوانه و شکر مخلوط کنید. یک قالب ژله را با برس چرب کنید و مواد فالوده را در آن بریزید.
مرحله ششم؛ آماده کردن فالوده هندوانه
در آخرین مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه باید قالب را برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد و آماده شود. سپس قالب را از یخچال خارج کنید و آن را برگردانید.
طرز تهیه فالوده هندوانه با لیموترش
مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه و لیموترش
- هندوانه خرد شده: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
- آب لیموترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
- فالوده رشته ای آماده: 500 گرم
مراحل طرز تهیه فالوده هندوانه با لیموترش
اگر با طرز تهیه آب هندوانه و لیمو آشنا باشید، حتماً می دانید که ترکیب طعم لیموترش با هندوانه چقدر لذیذ و خوشمزه است. حال تصور کنید یک فالوده هندوانه با طعم لیموترش چقدر می تواند در گرمای تابستان خوش طعم و دلپذیر باشد. همان طور که می دانید برای درست کردن فالوده باید از فالوده رشته ای استفاده کنید. هر چند طرز تهیه فالوده رشته ای بسیار ساده است، اما برای سرعت بخشیدن به مراحل درست کردن این فالوده پیشنهاد می شود از فالوده رشته ای آماده استفاده کنید.
مرحله اول؛ منجمد کردن هندوانه
در اولین مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه باید پوست هندوانه را جدا کنید و آن را خرد کنید. سپس دانه های هندوانه را جدا کنید و هندوانه ها را روی یک ظرف در کنار هم بچینید و برای 1 تا 2 ساعت آن ها را در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.
مرحله دوم؛ میکس کردن هندوانه همراه با لیموترش و شکر
بعد از چند ساعت که تکه های هندوانه منجمد شدند، در این مرحله از درست کردن فالوده خونگی و خوشمزه باید هندوانه را همراه با آب لیموترش تازه و شکر در مخلوط کن بریزید و کاملاً با هم میکس کنید تا یکدست شوند. برای میکس کردن تکه های منجمد شده هندوانه می توانید از گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید.
مرحله سوم؛ مخلوط کردن همه مواد فالوده هندوانه
در آخرین مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه و زمانی که هندوانه ها را میکس کردید، می توانید فالوده را از فریزر خارج کنید و آن را با ترکیب هندوانه و لیموترش و شکر مخلوط کنید. سپس بلافاصله این فالوده خوشمزه را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و میل نمایید.
طرز تهیه فالوده هندوانه بدون رشته
مواد لازم برای تهیه فالوده هندوانه بدون رشته
- شیر پرچرب: 1 لیتر
- شکر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- شربت گل محمدی: 3 قاشق غذاخوری
- هندوانه خرد شده: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- پودر هل: 1/2 قاشق چای خوری
- پسته خرد شده: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
- گل محمدی خشک شده: به میزان لازم برای تزیین
مراحل طرز تهیه فالوده هندوانه بدون رشته
درست کردن فالوده هندوانه بدون رشته بسیار راحت است. این فالوده هندوانه خانگی عطر فوق العاده ای دارد. شما می توانید برای تهیه این دسر به جای از هر نوع شربت دیگری که دوست دارید نیز استفاده کنید. در ادامه می توانید با طرز تهیه فالوده هندوانه بدون رشته آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن شربت فالوده
در اولین مرحله از طرز تهیه فالوده هندوانه باید شیر، شکر و پودر هل را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت میانه شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که این ترکیب به جوش آمد آن را هم بزنید و شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله دوم؛ فریز کردن هندوانه ها
در این مرحله به سراغ تکه های هندوانه بروید. هندوانه ها را در ظرف در بسته بریزید و برای حدود 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.
مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد فالوده هندوانه
در این مرحله باید شربت گل محمدی و پسته خرد شده را به ترکیب شیر، شکر و پودر هل که از قبل آماده کرده بودید، اضافه و خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم؛ آماده کردن فالوده هندوانه
میکس کردن هندوانه برای تهیه این فالوده کاملاً اختیاری است، در واقع برای تهیه این فالوده هندوانه هم می توانید از تکه های هندوانه به صورت درسته و هم میکس شده استفاده کنید. برای میکس کردن هندوانه باید آن را در مخلوط کن بریزید و بعد از میکس شدن با مواد فالوده ترکیب کنید. در سرانجام می توانید روی فالوده را با پودر پسته و گلبرگ های گل محمدی خشک شده تزیین کنید.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه فالوده هندوانه
*اگر فالوده هندوانه را به صورت قالبی درست می کنید، می توانید قالب را برای چند ثانیه در آب جوش قرار دهید تا فالوده به راحتی از آن خارج شود.
*برای درست کردن فالوده هندوانه قالبی می توانید به جای عرق نسترن از عرق بیدمشک یا نیز استفاده کنید.
*در طرز تهیه فالوده هندوانه بهتر است از هندوانه رسیده و شیرین استفاده کنید، در این صورت می توانید شکر را حذف کنید.
*برای منجمد کردن هندوانه حتماً آن را در ظرف درب بسته یا کیسه فریزر قرار دهید تا طعم و بوی هندوانه ها تغییر نکند.
*در صورتی که دوست دارید طعم فالوده هندوانه شما ترش باشد، می توانید از میزان لیموترش بیشتری در آن استفاده کنید.
*برای عطر بیشتر فالوده هندوانه با لیموترش می توانید از پوست رنگی روی لیمو نیز در فالوده استفاده کنید.
*در طرز تهیه فالوده هندوانه و لیموترش، می توانید میزانی یخ به ترکیب هندوانه اضافه کنید و همراه با آن میکس کنید تا فالوده شما بافت رقیق تری پیدا کند.
*در صورت تمایل می توانید هندوانه فالوده خانگی را در کنار نیز سرو کنید.
سوالات متداول
آیا می توان در طرز تهیه فالوده هندوانه شکر را حذف کرد؟
در طرز تهیه فالوده هندوانه بهتر است از هندوانه رسیده و شیرین استفاده کنید، در این صورت می توانید شکر را حذف کنید.
در روش تهیه فالوده هندوانه قالبی چه جایگزین هایی برای عرق نسترن وجود دارد؟
برای درست کردن فالوده هندوانه قالبی می توانید به جای عرق نسترن از عرق بیدمشک یا گلاب نیز استفاده کنید.
منبع: افق کوروش