دانشگاه به صنعت محصولات غذایی پیوند می خورد
به گزارش آسمان فارس، یکی از اولویت های ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش کیفیت و کمیت محصولات غذایی است که برای تحقق این هدف به دنبال وصل کردن دانشگاه ها به کارخانجات تولیدکننده محصولات غذایی است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از اولویت های ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش کیفیت و کمیت محصولات غذایی است. محصولاتی که سلامتی مردم را نشانه رفته است. ستاد برای تحقق این هدف به دنبال وصل کردن دانشگاه ها به کارخانجات فراوریکننده محصولات غذایی است.
این مهم که یکی از راه های ورود علم و فناوری به فراوریات غذایی در کشور و افزایش کیفیت این محصولات است به صورت جدی و مستمر ذیل کارگروه ارتباط با صنایع غذایی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می گردد.
در این روش قرار است دانشگاه های مرتبط با مواد غذایی با کارخانجات فراوریکننده این محصولات مرتبط شوند و از توانمندی متخصصان این حوزه در فراوری با کیفیت و زیستی محصولات غذایی بهره ببرند. قرار بر این است که با روش ها و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی فراوری گردد.
برای این کار هم توده های زیستی و هم آنزیم ها مورد مطالعه قرار می گیرند تا با یاری روش های زیستی، کیفیت آن ها افزایش یابد. این دو ماده به عنوان دو بخش اصلی مورد استفاده در فراوری مواد غذایی محسوب می گردد.
منبع: خبرگزاری فارس