طبع سیب چگونه است؟

به گزارش آسمان فارس، سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است وخوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی نیاز می کند، در ادامه با طبع سیب آشنا خواهید شد.

طبع سیب چگونه است؟

طبع سیب چیست؟

سیب گرم و تر است. یعنی جنبش و رشد پدید می آورد. مزاج دموی هم گرم و تر است و افراد دموی بسیار دانا، سرحال و بانشاط هستند. درست است که رمز کامیابی در طب سنتی اعتدال است، ولی باید بگوییم که فعلا در جامعه ما که بیشتر امراض ناشی از غلبه اخلاط سرد و خشک و سرد و تر هستند این سیب یک گوهر ارزنده است.

سیب ها هر چه رسیده تر و شیرین تر باشند بیشتر به سمت گرمی و تری می فرایند، اما اگر سیب ترش باشد یا سبز باشد سرد و خشک می شود، بنابراین قابض است و معده افراد را اذیت می کند.

خواص انواع سیب چیست؟می گویند بیشترین خواص سیب در فاصله دو میلی متری از پوست سیب قرار گرفته است، بنابراین اگر پوست سیب را می گیرید سعی کنید آن را خیلی نازک بگیرید.

نوشیدن آب سیب تب را پایین می آورد. (کلا در تب هر چه که رطوبت بدن را تامین کند خوب است.) برای استفاده از خواص سیب هنگام تب آب آن را هر سه ساعت یک بار بنوشید و از پاشویه هم غافل نشوید تا از تاثیری که این میوه بر روی تب شما دارد شگفت زده شوید.

سیب سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می کند، چون گرم است و می تواند در رفع ورم لوزه، خس خس سینه، لوزه چرکی، التهاب گوش میانی، سرگیجه و سرماخوردگی بسیار مفید واقع شود.

حیف است که سیب بخورید و از عطرش غافل بمانید. بوییدن عطر سیب برای شما آرامش و نشاط می آورد و اعصاب تان را قوی می کند بنابراین سیب را هم قبل از خوردن و هم حین خوردن بو کنید.

افراد مبتلا به دیابت باید سیب را با مشورت پزشک مصرف کنند، چون قند سیب از آن قندهایی ست که به تدریج جذب می شود.

اگر سیب را رنده کنید و به آن عرقیجاتی چون گلاب، بیدمشک یا بادرنجبویه و در صورت تمایل کمی زعفران اضافه کنید یک معجون قوی برای پاکسازی بدن از مواد زائد و افزایش کیفیت خواب ساخته اید.

اگر عادت دارید پوست سیب را بگیرید آن را دور نریزید. شما می توانید از پوست سیب به صورت خشک یا تازه برای درست کردن یک دمنوش مفید برای پاکسازی کلیه ها استفاده کنید و البته بهتر است دمنوش تان را با عسل شیرین کنید.

سیب خاصیت ضدسرطانی دارد. البته این خاصیت در سیب قرمز بیشتر از سیب زرد است.

آب سیب تازه یا آبی که از پختن سیب به دست می آید باعث تقویت کبد می شود و به سم زدایی از کبد کمک شایانی می کند. به علاوه اسید اوریک خون را هم پایین می آورد بنابراین برای مبتلایان به نقرس و درد مفاصل بسیار مفید است.

برای درمان تبخال می توان 2 عدد سیب را 4 قسمت کرده و 15 دقیقه در یک لیتر بجوشانید. سپس بگذارید 10 دقیقه هم دم بیاید. از آب این سیب می توانید بعد از هر وعده غذا یک استکان میل کنید. این جوشانده برای سرفه هم مفید است.

افراد مبتلا به فشار خون بالا اگر روزی سه سیب بخورند و مداومت به خرج بدهند اثر این کار را روی فشار خون شان خواهند دید.

سیب پوست و مو را سرزنده و شاداب می کند.

اگر ضربه ای به چشم وارد شود و چشم کوفته شود می توان سیب را رنده کرد و آن را بر روی چشم ضماد کرد.

سیب رنده شده ای که به آن عسل اضافه شده یک داروی خوب برای زنان حامله ای است که ویار شدیدی دارند (چون بیشتر ویار های شدید به خاطر عملکرد بد کبد است و این دارو کبد را تقویت می کند). البته معروف است که این دارو کودک را هم خوش چهره و زیبا می کند.

برای تقویت قلب سیب درختی را رنده کرده و با یک قاشق عرق بیدمشک و کمی تخم شربتی مخلوط کنید و این معجون را میل کنید.

خوردن روزی یک عدد سیب از پیری زودرس شما جلوگیری می کند.

افرادی که شب ها در خواب راه می فرایند این مشکل شان به خاطر گرمی زیاد مغز است که بی قراری می آورد. این افراد باید سیب ترش یا نارس بخورند.

خوردن سیب واریس را بهبود می دهد (چون سیب گرم و تر است و واریس در اثر سودا به وجود می آید). به علاوه ضماد کردن سیب رنده شده در محل واریس هم مفید است.

سیب نارس کمک به درمان اسهال هم می کند. اگرچه خوردن آب انواع سیب برای اسهال خوب است. فقط بعد از گرفتن آب سیب باید چند لحظه صبر کرد تا رنگ آب سیب تغییر کرده و تیره شود آنگاه می توان آب سیب را نوشید.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون
انتشار: 22 آبان 1400 بروزرسانی: 22 آبان 1400 گردآورنده: asemanfars.ir شناسه مطلب: 1792

به "طبع سیب چگونه است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طبع سیب چگونه است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید