طرز تهیه نان میوه ای بدون خمیر مایه

به گزارش آسمان فارس، نان ها جزو مواد مغذی هستند و تهیه آن ها در خانه هم کیفیت بالاتری را برایش به ارمغان می آورد. نان خانگی میوه ای یکی از انواع خوشمزه آن به شمار می رود.

طرز تهیه نان میوه ای بدون خمیر مایه

نان میوه ای یکی از انواع نان ها است که در آن می توانید از میوه های خشک بهره ببرید. نان میوه ای را می توانید به شکل های مختلف و در قالب های متفاوت تهیه کنید. شما می توانید نان میوه ای را با میوه های مورد علاقه خود تهیه کنید. میوه های خشک ها خود را می توانید در میزان های بسیار ریز برش بزنید و برای تهیه این نان بهره ببرید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه نان میوه ای را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه نان میوه ای

  • پنیر خامه ای 300 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 150 گرم
  • وانیل پودری 8 گرم معادل یک قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • روغن مایع 80 گرم
  • آرد 350 گرم
  • بیکینگ پودر 8 گرم معادل یک قاشق چای خوری
  • مربای پرتقال یا مارمالاد 330 گرم
  • میوه خشک به میزان دلخواه

طرز تهیه نان میوه ای

مرحله اول

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس با یاری یک ترازوی خانگی مواد را میزان کنید. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم گردد. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم

در ادامه داخل یک کاسه تخم مرغ را به همراه نمک و شکر و وانیل بریزید و با همزن برقی مواد را خوب بزنید تا مخلوط گردد. سپس در ادامه پنیر خامه ای و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن برقی به خوبی مواد را بزنید تا مایه یکدست گردد.

مرحله سوم

مخلوط آرد را باید به تدریج به مواد فوق اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید. خمیر را داخل کاسه به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم گردد. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و قسمت اول را با وردنه به صورت مستطیل به قطر نیم سانت باز کنید و مارمالاد را روی خمیر به صورت نامنظم بریزید. خمیر را رول کنید. سپس با چاقوی تیز، از وسط برش دهید و مثل گیس بافت هر سمت را روی سمت دیگر بگذارید تا پیچ بخورد.

مرحله چهارم

برای قسمت دوم هم، همین کار را انجام دهید. سپس هر دو قسمت را در قالب چرب شده قرار دهید و میوه های خشک را روی آن بگذارید و با دست فشار بدهید تا به خمیر بچسبند. می توانید تکه های کره سرد را روی خمیر بگذارید و یا کمی کره آب شده را با برس روی خمیر بکشید. سپس در فری که از 20 دقیقه قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بپزید.

اگر به دستور پخت نان های خانگی علاقه دارید، پیراشکی خرما، یک عصرانه ساده و خوشمزه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه نان میوه ای

  • می توانید مارمالاد را حذف کنید.
  • برای فرهای برقی و توستر باید دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر طرز تهیه رولت مرغ با گردو را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 13 تیر 1401 بروزرسانی: 13 تیر 1401 گردآورنده: asemanfars.ir شناسه مطلب: 2013

به "طرز تهیه نان میوه ای بدون خمیر مایه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان میوه ای بدون خمیر مایه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید