روستاهای اهر آنتن نمی دهد
به گزارش آسمان فارس، اشرف شفیعی- تبریز - خبرنگار:تبلیغات گسترده اپراتورهای تلفن همراه در خصوص امکان مکالمه در هر نقطه از کشور برای شهروندان اهری به ویژه آنان که در روستاها زندگی می نمایند یا در جاده های روستایی تردد می نمایند و به شهرهای کوچک رفت و آمد دارند شعاری بیش نیست.

اغلب روستاهای اهر از آنتن دهی مناسب تلفن همراه بی بهره اند و این موضوع برای ساکنان این منطقه محروم که سال هاست از امکاناتی چون جاده مناسب دسترسی هم بی بهره هستند، درد مضاعفی به شمار می رود. زاهد محمودی فرماندار اهر در این باره توضیحاتی داده است که صحبت هایش را در ادامه می خوانید.
- گفته می گردد مشکل آنتن دهی تلفن همراه در اهر مربوط به کوهستانی بودن منطقه و حل نشدنی است. آیا فرمانداری اهر در این زمینه آنالیز لازم را انجام داده است؟
در حال حاضر، خدمات دهی تلفن های همراه در اکثر مناطق کشور حتی مناطق کوهستانی و صعب العبور هم انجام می گردد. عدم آنتن دهی مناسب در روستاهای اهر، نه به خاطر وضعیت جغرافیایی، بلکه علت به دلیل بی توجهی به سرمایه گذاری های لازم و زیرساخت های فنی در این منطقه به وجود آمده است و باید برای ساخت چنین زیرساخت هایی در این شهرستان کوشش بیشتری انجام گردد.
- برای حل این مشکل چه اقدامی انجام شده است؟
با توجه به این که سرمایه گذاری ها باید از سوی شرکت های اپراتور تلفن همراه یا مخابرات یا دستگاه های خدمات رسان دیگر خارج از شهرستان صورت گیرد، مکاتباتی با مسئولان انجام شده است. همچنین موضوع به وسیله نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیری می گردد.
- نبود خدمات تلفن همراه چه تبعاتی برای ساکنان این مناطق دارد؟
بی شک بهره مندی از زیرساخت های ارتباطی یکی از مهم ترین امکاناتی است که هر فرد باید از آن بهره مند باشد. روستاییان این شهرستان به دلیل نبود چنین زیرساخت هایی ترددهای متعددی به شهرها دارند که هزینه و خطرات جانی برای آنها دربردارد. همچنین اهر یکی از مناطق گردشگری مهم استان به شمار می رود و کوشش ما نیز برای افزایش ورود گردشگر است. اما زمانی که امکانات اولیه مانند پوشش مخابراتی و آنتن دهی تلفن همراه وجود نداشته باشد، معین است که تاثیر منفی بر ورود گردشگر خواهد گذاشت و کوشش ما هم آن طور که مورد انتظار است، محقق نمی گردد.
منبع: همشهری آنلاین